Beestenspullen

Winkel

Over ons

Gemaakt voor onze eigen dieren

Zaza Wouters knutselt graag allerlei spulletjes voor haar huisdieren.  Dit vonden mensen zo leuk, dat er gevraagd werd of het niet ook voor hen gemaakt kon worden. En zo ontstond Beestenspullen!

Langzaam maar zeker breidde ons assortiment uit, maar het ideaal blijft bestaan: wij verkopen alleen maar spullen die wij ook voor onze eigen dieren (zouden) gebruiken! 

Zaza WoutersOnze IT-er

Fabian Wouters-Scheffel is onze IT-er. Hij zorgt voor de website en lost alle technische probleempjes zo weer op! Zaza en Fabian kennen elkaar al sinds de middelbare school en zijn een perfect team, zowel in het gezinsleven als bij Beestenspullen. 

Paraveterinair

Zaza is daarnaast paraveterinair dierenarts assistente en heeft onder andere daardoor jarenlange ervaring met veel verschillende huisdieren. Ze heeft veel kennis in huis en staat altijd klaar voor al jouw vragen over je beestje! 

Van kleins af aan heeft zij zelf tamme ratten als huisdier. Dat is wel echt haar grote passie! Katten zijn ook niet bij haar weg te denken en ze heeft 3 opvangkonijnen rond hupsen in de tuin. 

Ze heeft over de jaren nog veel meer soorten dieren gehad, zoals een witbuik egeltje, fretten, diverse vissen, reptielen en amfibieën. 

Ons Testpanel

NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPolskiEspañol